Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

19 Ocak 2013 Cumartesi

Meraklı Minik


 
 
Ataberk 16 aylık olduğunda "Meraklı Minik" dergisine abone olduk.Her ayın 1'inde dergiyi Ataberk değilde ben heyecanla bekliyorum :) Şimdiye kadar gelen dergilerin genellikle yapıştırmalarını Ataberk resim defterine yapıştırdı.Annede dergilerini ve diğer eklerini sakladı ileriki günlerdeki tkinliklerde kullanmak üzere.Bu ay Meraklı Minik "Kış ve Kar" konulu olunca bu haftaki konumuza uygun oldu.Ataberk derginin tamamını anlamıyor henüz  ama boyama,yapıştırma ve kurgu kısmını yapabiliyor ve yaparken de çok eğleniyor.Ataberk bir de kış hayvanları ile ilgili bölümü beğendi.Özellikle uğur böceklerini uzun süre inceledi. Kış ile ilgili çalışma yapmak isteyenlere ay bitmeden Meraklı Minik dergisini almalarını tavsiye ederiz.
 
 
 
 


2 yorum:

  1. cok guzel gorunuyor. ben yurt dısında oldugum ıcın dergımız henuz elıme ulasmadı pazartesı gunu esım getırıcek dergıyı bıze. mınık eller ıs basında kısmında Yusufun da resmını koymuslar oglumu orda gormek ıcın can atıyoruz ustelık oncekı yılların arsıvı olan cd yı de gormek ıstıyorum kımbılır ıcınde ne kadar cok sey vardı... resım gonderırken bunu yazmıstım: http://sudagidan.blogspot.ch/2012/12/parmak-kuklas-karga.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açtım dergiyi hemen baktım :) çok tatlı çıkmış oğlun :) evet cd ye ben de sevindim ama şimdi o cd yi bulamıyorum.dergiye abone olursan e-dergiye üyelik hediye oluyor.oradan da geçmiş sayılara ulaşılabiliyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...